Jump to content



Featured Articles

Check out the latest featured articles.

File Library

Check out the latest downloads available in the File Library.

New Article

Product Viscosity vs. Shear

Featured File

Vertical Tank Selection

New Blog Entry

Low Flow in Pipes- posted in Ankur's blog

2

Start New Topic Button

admin

5 replies to this topic
Share this topic:
| More

#1 latexman

latexman

    Gold Member

  • Admin
  • 1,726 posts

Posted 20 April 2024 - 06:08 AM

A few people have reported over the last while that the Start New Topic button does not work for them. If the Start New Topic button doesn't work consistently for you, please reply with:
  • Does it happen on PC, mobile, or both?
  • If you clear cache memory, cookies, and history, does it or doesn't it work?
  • What browser are you using?
  • If you have multiple browsers, which browser does it work on, and which browser does it not work on?
  • What OS are you using?
  • Any other ideas?


#2 Pilesar

Pilesar

    Gold Member

  • Members
  • 1,412 posts

Posted 20 April 2024 - 08:50 AM

I just tried 'start new topic' button on my PC on both Chrome and Brave browsers and the button is dead to me. I am still using Windows 7.



#3 latexman

latexman

    Gold Member

  • Admin
  • 1,726 posts

Posted 20 April 2024 - 09:02 AM

Thanks, Pilesar, I added OS to the OP.

I use Chrome and Edge and have Windows 10 or higher, and the Start New Topic button works fine for me.

#4 Pilesar

Pilesar

    Gold Member

  • Members
  • 1,412 posts

Posted 20 April 2024 - 11:30 AM

I did not get the button to work for me on Windows 10 computer. I suggest you make a non-admin dummy account for yourself to test. I can't do much testing as I am in the midst of installing new network hardware.



#5 latexman

latexman

    Gold Member

  • Admin
  • 1,726 posts

Posted 20 April 2024 - 08:44 PM

Now I see.  Thanks, breizh!

 

Look at the "Welcome back" page.  Here's the link.

 

Attached File  Welcome back page.png   381.24KB   0 downloads

 

THAT Start New Topic button on the "Welcome back" page, circled in red, does not work for me either.  It seems out of place really.  No specific forum is selected, so where does it know to start a new topic.  It doesn't.  That's a little strange.

 

But, if I go to a specific forum, the Start New Topic button there works fine for me

 

Is this what others are finding?



#6 breizh

breizh

    Gold Member

  • Admin
  • 6,394 posts

Posted 20 April 2024 - 09:11 PM

Hi,

Agree, it works fine if you go to specific forum.

Cheers

Breizh






Similar Topics